Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. Február 23. Szombat, Alfréd
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
SZAKMAI ELIT KARRIER PLUSZ
ÉRDEKESSÉGEK
GASZTRONÓMIA
FASHION
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
FOTÓ
MÉDIAAJÁNLAT
REG - ENOR INFO
Reg-enor életmód program - Némethné Máté Ilona
Regisztráció lépései - Némethné Máté Ilona
Regisztráció lépései - Németh Dávid
Biocom életmód program - Hajdu Lászlóné
Regisztráció lépései - Hajdu Lászlóné
A Reg-Enorról hitelesen - Videó sorozat

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Reg-enor életmód program - Némethné Máté Ilona

Hogyan fogyjunk éhezés nélkül kolbásszal, csülökkel és zsíros kenyérrel?
A méregtelenítés és fogyás királya, egy egyszerű magyar módszer! 

Reg-enor és a "nagymama kosztja". Mi ezzel a módszerrel esszük magunkat egészségesre, így fogyunk le. Fogyás éhezés nélkül, magyaros ételekkel.Némethné Máté Ilona & Németh Imre Reg-enor életmód program terjesztői 

Nagyszerűen indult ma is a napunk, hiszen egy csodálatos reggeliben volt részünk. Válogatott finomságok kerültek a tányérunkra. Töpörtyű, erdélyi szalonna, császárhúsok vártak arra, hogy magunkévá tegyük őket. Bárki is készítette a húsokat bizton állíthatjuk, hogy nagyon értette a dolgát. Arról nem is beszélve, hogy röfikét is jól tarthatta a gazdája, mert rendkívül finom volt a húsa.  Az erdélyi szalonna szinte elolvadt a szánkban, olyan puha volt. A töpörtyű ropogott, íze fenségesen zamatos volt, csodálatosan barna színben pompázott a tányérunkon. A császárhúsok méltán kapták elnevezésüket, el is hiszem, hogy ilyen fejedelmi ételeket csak a nagy uralkodók ehettek régen. Igazi nagymama kosztja volt ez a reggelink.


Hihetetlen, hogy létezik egy olyan étrend, amivel egészségesre ehetjük magunkat. Pedig a Reg-Enoros étrend ilyen. Jókat falatozunk a finomabbnál finomabb ételekből, méregtelenítjük a szervezetünket, és még fogyunk is. Ugyanis van időnk kivárni, hogy ezzel a módszerrel férjem leadjon 20 kilót, én pedig 4 kilót. A reggelinket befejezve a megfelelő időben felhörpintjük a kis kupica Reg-Enort, hogy fokozzuk az élvezeteket. Hát, így méregtelenítjük a szervezettünket és apasztjuk magunkról a súlyfelesleget!


Miért vágj bele a Reg-enor kúrába? Milyen eredmények érhetők el? Közérthető magyarázatot kaphatsz ha a következő videót megnézed.Mit tartalmaz?A Reg-Enor tartalmaz C-vitamint, antioxidánst, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthetnek be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.A Reg-Enorban vannak még poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének az irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában.


A kúra menete:

Szedési javaslat:

Napi 3x 10 ml (3x1 evőkanál)10 évesnél fiatalabb gyereknél 3x5 ml (3x1 teáskanál)A felnőtt adag 70-85 kg-ig van számolva.Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben és este evés után 1-1,5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt.A túlsúlyos egyének 4-5 hétig fogyaszthatnak 3x15 ml-t (3x1,5 evőkanál), utána fogják érezni, hogy nem kell annyi.Fogyasztás előtt felrázandó!Hasznos információk a Reg-enor fogyasztóinak tapasztalatairól. Ennyi ember sikeres fogyása, gyógyulása nem lehet véletlen.


Mínusz 24 kiló, egészségi javulás és üzleti siker – Illésné Szabó Judit Reg-Enor kúrája

A tartalmas címben szereplő állítások egyáltalán nem végeredményről szólnak, csupán egy átmeneti állapotról. Ám az irány jó! A köveskáli, három gyermekét (köztük ikreket) nevelő Illésné Szabó Judit „Reg-Enor sikersztori” címet adott alábbi önvallomásának, ám ez ettől jóval több. A Czentlaki-ágon most már társult hálózatvezetőként jegyzett édesanya nem csak, hogy jelentősen fogyott és megszűnt számos kínzó testi problémája, de utat tudott mutatni példájával sokaknak, így egy hosszú távú üzleti siker kapujában áll. Ez utóbbiról nemsokára bővebben írunk, mindenekelőtt nézzük a történet alapját, a Reg-Enor kúrát. Hálás köszönet neki is a megosztásért és a képekért!

Regenoros indulás

Mikor idén áprilisban kedves régi ismerőseim, Czentlaki Beatrix és Zoli eljöttek hozzánk beszélgetni, megérett bennem az elhatározás, hogy pénzt akarok keresni. Regisztrációmat persze a sikertermékkel, a Reg-Enorral indítottam.

Egészségügyi motivációk

Miért? Mivel komoly súlyfelesleggel rendelkeztem, a koleszterinem az egekben volt, ízületi gyulladásom az orvosok szerint egy 60 éves ember szintjét idézte, továbbá fáradékony voltam és vashiányos. Ráadásként állandóan puffadtam.

Dupla siker: fogyás és hitelesség

Mivel nagyon sok cikket olvastam a termékről, gondoltam, ezzel két legyet üthetek egy csapásra. Lefogyok és egészséges leszek, és ha a saját példámmal demonstrálni tudom, hogy működik a dolog, hiteles leszek az emberek szemében!

Első hónap: mínusz 10 kiló!

Már az első hónapban sikerült majdnem 10 kg-tól megszabadulnom. Ahogy csökkent a súlyom, úgy nőtt a munkatársaim száma. Celldömölkön elindult a „Reg-Enor láz”.

Gépes szponzoráció

Mivel én többnyire számítógépre szorítkozom, elkezdtem posztolni az átalakulásom, tanácsokat adtam azoknak, akik kérték segítségem, facebook ismerőseim száma egyre nőtt.

Már nem csak Reg-Enor

A harmadik hónapnál már nagyon látható eredményeim voltak nekem is és azoknak is, akik a csapatomban elkezdték a kúrát. Állapotfelméréseket tartunk, és mivel nagyon sok embernek más problémái voltak, kibővültek a rendelések a vitaminokkal és táplálék-kiegészítőkkel.

Megcsillanó üzleti lehetőség

Szerencsére egyre több Reg-Enort fogyasztó társunk felismerte, hogy a fogyás mellett pénzt is kereshet a Biocomnál, megugrott a csoportlétszámunk. A negyedik hónapot 80 fővel zártuk… Reg-Enor klubot alakítottunk ki, ahol segítünk tagtársainknak, receptötleteket, termékhasználati tanácsokat osztunk meg egymással.

Megszűnő problémák

Nekem személy szerint mi az, amit a Reg-Enor adott? A legfontosabb, hogy négy hónap alatt sikerült 24 kg-tól megszabadulnom.


Terméksikerből hálózati eredmény
És mivel sikereket értem el, megváltozott a személyiségem is. Elkezdtem vezetői fejjel gondolkozni, felelős lenni emberekért. Augusztus végére, azaz négy hónap alatt elértem a 6-os szintet, és szerencsére munkatársaim is elkezdtek másolni. Megváltozott az életem, az egészségem és most már tudom, mi az, ami nekem a kiteljesedést jelenti!

Sok hátráltató tényezővel küzdött Nagy Anikó, így éveken át csak álmodott arról, hogy meg tud szabadulni fölös kilójaitól. Ám a Molnár-ágon, Imre Zsuzsanna hálózatvezető csoportjában regisztrált kunszentmiklósi hölgy a Reg-Enorban megtalálta a megoldást. Motivációs élménymegosztás következik főleg azoknak, akik pajzsmirigy-alulműködésselvagy inzulin rezisztenciával küszködnek.

Ha a kolléganőmnek (- 18 kg) sikerült…
2014. szeptemberében hallottam először kolléganőmtől a Reg-Enorról, aki állítása szerint ettől a kúrától fogyott 18 kg-ot 2,5 hónap alatt. Nagyon megtetszett, amit hallottam tőle, mivel nem kell koplalni, éhezni, és mégis beindul a fogyás.

Nehezítő tényezők
Tudni kell rólam, hogy alul működik a pazsmirigyem, és mellette inzulin rezisztenciám is van, ami által nagyon nehezen megy a fogyás.

4 üveg = mínusz 15 kg!
Alig elkezdtem az első üveget, azonnal megindul a fogyás. Egy hónap alatt lement 10 kg, 4 üveget ittam meg, és összesen 15 kg-ot fogytam.

Plusz mínusz nyolc
Idén szintén elkezdtem a Reg-Enor kúrát, 2 üvegtől fogytam 8 kg-ot, amit szeretnék folytatni.

Ezzel végre beindult a fogyás
Nagyon sokat küszködtem az utóbbi időben az inzulin szintemmel, amit nem sikerült levinni, így fogyni sem sikerült. Amióta elkezdtem szedni a Reg-Enort, a fogyás is elindult.

Fogyni, éhezés nélkül
Szeretném ajánlani mindenkinek, hiszen az egészségünk nagyon fontos. Nem mindegy, hogy milyen áron tudunk fogyni, éhezés nélkül, és egészségesen!


Közel 30 kilóval lett szegényebb koplalás nélkül, és 1 millió forinttal gazdagabb Hajas Norbert, aki júniusban indult el a Blikk és Reg-Enor étrend-kiegészítő közös nyereményjátékán.

A cukrászként dolgozó Norbertnak igen nagy volt a kísértés, de büszkén zárta az idei évet, hisz, mint elmondta: a pénznyeremény mellett az életmódváltás sikerének örül a legjobban.

Nem éreztem magam jól a bőrömben, mely egyre csak nőtt, a ruhaméretemmel együtt. Úgy döntöttem, hogy elég! Abban bíztam, ha sikerül végigcsinálnom a programot, akkor magamnak és a világnak is bizonyítok!" idézte fel az emlékeket Norbert. "Hamar átálltam a Reg-Enor életmódra. Óriási örömöt okozott, hogy a példám ragadós lett, és a családom életmódja is megváltozott. Végtelenül hálás és boldog vagyok azért, hogy én lettem az első a versenyben, ami egy új életszemléletet is adott, hiszen bizonyítottam, hogy képes vagyok egy ilyen mérvű váltásra, és igazából bármire!


35 kilóval könnyebben a „csodadiétával” Marton Lívia és a Reg-Enor

Óriási súlya van minden leírt szónak Marton Lívia fogyása kapcsán. Ha ő ugyanis nem olvassa annak idején a Facebookon a Sárvári család történetét a Reg-Enorról és egészségük kedvező alakulásáról , talán még most is küzd a kilókkal. Ám szerencsére nem kerülte el a figyelmét a fiatalabbik Sárvári-fiú, Gergő megosztása. Így ő most mindenkivel megoszthatja a saját sikertörténetét.

Tejföltelenül
Az indulás napja június 30. volt, az első, fölösleges tíz kilótól szinte két hét alatt megszabadult! Később persze jóval egyenletesebbé vált a folyamat, de az első testi reakciók sokat jelentettek a megerősítésben, még ha a szilárd elhatározás meg is volt. Sőt, nehezített a kúrán. Elvileg lehetne pirítóst enni, de ezt ő néhány hét után elhagyta, a tarhonyával és a rizzsel egyetemben. A legnagyobb szenvedést számára a tejföltől való búcsú jelentette, mert annyira kedvelte (múlt idő használata helyes!), hogy a szilvás gombócot és a bolognai spagettit sem tudta elképzelni nélküle… Evett viszont sok levest, főzeléket és zöldséget – utóbbit a rostok miatt.

Csoki-kísértés
Mielőtt valaki sajnálná, hogy éhezett, megnyugtatjuk: csodadiétának nevezi a Reg-Enor kúrát. Hogy miért? Korábbi, fogyásos étrendjeihez képest ugyanis folyamatosan jóllakott. Amit ugyanis lehetett enni a négy hónap során, az mind jó volt. Soroljuk: szalonna, kolbász, csülök, zsír, rántotta… Ez csak azok számára lehet furcsa, akik még nem hallottak erről a sajátos, de nagyon eredményes kúráról! Ami viszont végképp tilos, az az édesség. Nagyjából két és fél hónapnál ez az egy dolog ingatta meg, de aztán erőt vett magán. Tudni kell, hogy úgy döntött: ha már nem ehet egy szelet csokit sem, édesítőszereket sem fog használni. Eláruljuk: továbbcsinálta, nem is akárhogyan! Közben ugyanis a háztartást ő vezette otthon, s az egész családnak sütött-főzött. Az egyik gyengéje a sütemények készítése. A kúra alatt megsütötte élete első házi, nyújtott rétesét, Esterházy-tortáját, úgy, hogy semmiből nem evett, s főzés közben sem kóstolt! Szóval, igenis lehet család mellett regenorozni…

Egészséges fogyás
Mindez egészen október legvégéig tartott, az újabb családi látogatásig. Meglepetésnek szánta, hiszen senkinek sem szólt arról, hogy milyen kúrát folytat. Általános elképedés övezte a látványt, persze pozitív értelemben. S ami a legérdekesebb: mindenki egyöntetűen jelezte, hogy nem beteges az arca vagy épp karikás a szeme, mint a „rosszindulatú” fogyásoknál. Ellenkezőleg: majd kicsattan az egészségtől! Csak az apukája sírta el magát az örömtől, de az aggódástól is. Ő azt hitte, a lelki folyamatok miatt hagyott el 35 kilót…


Mi a normális és rendes?
Így, bár eltöprengett a kúra kinyújtásán, a novembert már „rendes” étrenddel kezdte, készítmény nélkül. S itt a csattanó: ne gondolják, hogy ez megkönnyebbülést jelentett! Ellenkezőleg – alig várja, hogy visszatérjen az előző időszak rutinjához. Nem azt állítja, hogy nem esett jól a fagyikehely, s a tábla csokoládé, de például a tejfölt nem kívánja, s a tej sem esik jól, sőt, szinte rosszul lett néhány korábbi, „normálisnak” hitt tápláléktól. Egyedül a joghurt tért vissza igazán a „régi” életéből, miközben alig várta, hogy zsírt ehessen. Így aztán, ha a kúrát nem is folytatja, az étrendet igen, amit a közeljövőben talán újabb Reg-Enor palackokkal „öblít” le, mert a kettő igazán csak együtt működik. Nem csoda, hogy a „csodadiéta” kapcsán egyre több az érdeklődő. Lívia kész arra, hogy átadja a Biocom termékkel szerzett tapasztalatait, s szívesen segít majd azoknak, akik az ő példáján felbuzdulva szeretnének éhezés nélkül, egészségesen fogyni. A világhálón mindesetre tömegek érdeklődnek képei láttán, sztorijáról hallván. Vajon, hányakban lesz kitartás…?

Üzenet a gyengébbik nemnek
A történet végére kívánkozik még egy vallomás, útmutatással. Mint minden lány, nő, ő is szeretett volna tetszeni a fiúknak, sőt, sokszor volt olyan, hogy maga a férfi miatt kezdte el a fogyókúrát, mert ő azt szerette volna, hogy vékonyabb legyen. Most először saját magáért kezdte el, nem másért! Mint mondja, hálás az égnek, hogy van egy olyan férfi mellette, aki úgy szereti, ahogy van, s neki az a legfontosabb, hogy Livi testileg-lelkileg rendben legyen. S egy üzenet tőle:

„Lányok, 35 kilóval kevesebben nem lett kékebb az ég és zöldebb a fű! Persze, csinosabban tudok öltözködni, de aki igazán szeret minket, annak mindegy, hány kiló vagyunk.”

Turányi Katalin mínusz 30kg után nem vékony, majdhogynem sovány lett a Reg-Enor kúra végeztével.

Mindenesetre gyönyörű!!!

Ha Te is szeretnél hasonló átváltozást, ne habozz küldj üzenetet a nemethnemilona@t-online.hu emailra vagy hívj: 06 30 216 31209


REG-ENOR
kúra receptkönyve itt található.

Egészség-Katalógus

Kedves Érdeklődő!
Amennyiben megtetszett Önnek a Reg-Enor nevű étrend-kiegészítő, és szeretné fogyasztani, ahhoz előbb egy ingyenes, kötöttségekkel nem járó Biocom regisztráció szükséges, ami után meg tudja a terméket vásárolni.
Ehhez, kérjük, kattintson ide: Regisztráció lépései

Regisztráció nélkül is hozzájuthatsz a termékhez, fogyasztói áron (1 db REG-ENOR 6990, Ft)

Rendeld meg itt: Némethné Máté Ilona Tel: 06 30 216 3109
Email: nemethnemilona@t-online.hu

Sikeres regisztrációt, és vásárlást kívánok!

Némethné Máté Ilona
Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Horváth Zoltánnal, a Nyugat Rádió ügyvezető igazgatójával
Citistar Selencion - Média a Társadalomért díjazottja
Heidi Blair Montag
Heidi Blair Montag amerikai valóságshow-sztár
Citistar Selencion 2010
Képek a díjazottakról
Citistar Selencion 2010
Képek a bálról
Velünk pörög az élet!
Timea Majorova többszörös világbajnok fitneszmodell
A Citistar-t az a megtiszteltetés érte,
Interjú Karász Rolanddal, az első freestyle foci világbajnokság negyedik helyezettjével
You Tube videók a világbajnokságról
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrósio, brazil szupermodell 1981 április 11-én született Erechimben, Rio Grande do Sul tartományban.
Denise Milani
Denise Milani a legnépszerűbb modell az interneten.
Interjú Vámos Erikával, a Tv2 2Testőr című életmódmagazinjának műsorvezetőjével
Rózsaszín leányálmok, mézeskalácsház, és egy szakmai sikertörténet.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.