Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2018. November 17. Szombat, Hortenzia, Gergö
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
AUTÓ - MOTOR
FASHION
GASZTRONÓMIA - KIVÁLÓ MAGYAR BORÁSZ
FOTÓ
ÉRDEKESSÉGEK - TATTOO
OTTHON
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Fiatalabb pasival a szex is jobb - cseréld le a régit!

Számtalan filmvászonról, televízióból és való életből vett példa bizonyítja; a társadalom már korántsem ítéli el olyan élesen az idősebb nő és fiatalabb férfi közti szerelmi kapcsolatot. Ha voltál már olyan helyzetben, hogy csak a pasi kora miatt mondtál nemet, olvasd el cikkünket és biztosan meggondolod magad!

Bizonyára te is hallottál Courtney Cox televíziós sorozatáról, a Cougar Town-ról. A színésznő egy olyan negyvenes éveiben járó, frissen elvált nőt alakít, aki újra beleveti magát az ismerkedésbe és fiatalabb pasikkal kezd viszonyba. De ott van akár a mára klasszikussá vált sorozat, a Szex és New York is, melyben nem  egy idősebb nő-fiatalabb pasi viszony boncolgatásának lehettünk szemtanúi.

Társadalmi megítélés

Az ilyen kapcsolatokat még ma is sokan kétkedve figyelik, holott gyakran jóval sikeresebbek és kiegyensúlyozottabbak, mint a hagyományos elvárásoknak megfelelő szerelmek. A társadalmi rend igyekszik megerősíteni az emberekben, hogy ezek a románcok helytelenek és elítélendőek, valamint még ha a legjobb körülmények között köttetnek is, csak ideig-óráig képesek kitartani. A filmek, a televíziós sorozatok és a populáris kultúra azt sugallja, az ilyen kapcsolatok mindig szomorúan vagy tragikusan érnek véget. Azonban több kutatás is azt bizonyítja, hogy az idősebb nő és fiatalabb férfi közti kapcsolatok egyre elterjedtebbek és kedveltebbek.

Eltűnő sztereotípiák

Az utóbbi néhány évben megváltoztak a szociális beállítódások. Ehhez sokban hozzájárult néhány nagy port kavart hollywoodi szerelem, mint Demi Moore és Ashton Kutcher kapcsolata, vagy Madonna és Guy Ritchie házassága.  Az elmúlt száz évben a nők státusa nagyot változott. Képesek vagyunk jelentős anyagi biztonságot teremteni magunk számára, ezért már korántsem a legfontosabb, hogy olyan férfit válasszunk, aki biztosítani tudja gazdasági is társadalmi helyzetünket. Ezzel megsokszorozódtak a lehetőségeink a boldogabb párkapcsolatra, ugyanis saját egzisztenciánk tudatában kevésbé szorulunk rá a férfiak támogatására.

Stifler mamája

A fiatal pasik számára- ahogy azt az Amerikai pite című filmben is láthattad- rendkívül izgató egy idősebb, tapasztaltabb nő figyelme. Ez minden fiatal pasi közös fantáziája. Rengeteg férfi sokkal jobban szeret 10- vagy még több- évvel idősebb nővel párkapcsolatba bonyolódni. Ennek oka egyrészt, hogy az idősebb nők nem szégyellik, hogy mit várnak a férfitól az ágyban és a kapcsolatban. Másrészt megunták a velük egy idős lányok bizonytalanságát és, hogy elvárásaik gyakran sem romantikus, sem szexuális téren nem találkoznak.


Semmiképpen se riadj meg, mikor megtudod, a pasi, akit kiszemeltél jóval fiatalabb nálad. Ha tabunak gondolod, az sem baj, csak még izgalmasabbá teszi a kapcsolatotokat.

Öt jó ok, amiért érdemes belevágnod

1. Ha nálad fiatalabb pasival randizol, újra a bulik középpontjába kerülhetsz. Bizonyára neked is-mint sok más nőnek- voltak olyan időszakok az életében, mikor partiról partira járt. Aztán mikor ez elmúlik, szinte el is felejted, milyen jó volt minden hétvégén táncolni és szórakozni. Ha összeszedsz egy helyes fiatal srácot, újra húszévesnek érezheted magad- pont, mint a főiskolán.

2. Ha fiatal férfival jársz, azt jelenti, te vagy az az idősebb nő, akiről tini kora óta a haverjaival álmodozik. Tapasztaltabb vagy és a barátai biztosan leborulnak a lábai előtt, amiért meg tudott kaparintani magának. Mindnyájan tisztelnek téged és hidd el, el vannak ájulva tőle, hogy egy olyan dögös, magabiztos nő is leáll velük tárgyalni, mint te.3.
Amikor egy fiatal pasi panaszkodni kezd, hogy úgy érzi, öregszik és még mindig nem tudja, mihez kezdjen az életével, kiélheted rajta anyai ösztöneidet. Csak simogasd meg a fejét és sóhajtozz együtt érzően. Biztosan hálás lesz!

4. A szex egy energikus, fiatal pasival csodálatos! Teljesen lényegtelen, hogy vonzónak tartod-e magadat, vagy sem. Folyton téged akar, úgyhogy használd ki a lehetőséget minél többször! Az energiája téged is megfiatalít és rájössz, milyen jók is az ágyban töltött hétvégék, melyekről már rég megfeledkeztél.

5. Nincs külső nyomás a kapcsolaton, nem kell senkinek megfelelnetek és ezért a belső feszültség is kevesebb. Senki sem beszél nagy és ijesztő eseményekről, mint a házasság vagy a gyerekvállalás, amikor még csak a húszas évei derekán jár. Még legalább 4-5 éve van addig, míg elkezd az élet nagy kérdéseiről gondolkozni.Központi adminiszrátor (pink)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Döbbenetes: zenelejátszó a magzatoknak!
Kanadai találmány az az iPod, amelyet övként a kismama a hasára csatol, s így a magzat kellemes zenét hallgathat még mielőtt a gyerek megszületne.
Nem csak prostik hobbija - Ügyvédnők és könyvvizsgálók a rúdon
Egyre nagyobb rajongótábora van Magyarországon is a rúdtáncnak, a poledance-nek.
Antioxidánsok – a nagyobb mennyiség árt izmainknak
Az antioxidánsok – mint például a C- és E-vitamin
A whiskyszakértő, akinek félmilliárdot ér az orra
Richard Paterson harmadik generációs whiskyszakértő,
Mit főzzek ma - Bakonyi sertésszelet
Bakonyi sertésszelet
A legdurvább japán szépségtrükkök
Az elmúlt évtizedekben számos egészséges életmódra irányuló módszert köszönhettünk Japánnak.
Lara Stone az Interview-ban

Lara Stone az Interview magazin szeptemberi számában látható egy remek fotósorozaton

Hogyan tehetjük impotenssé szívszerelmünket?
Nyolc tipp, amivel kiakaszthatjuk kedvesünket az ágyban.
Tökéletes harmónia - Nissan Murano
A Nissan Murano második generációja végre megérkezett hazánkba.
Indiai techno music - video
Indiai techno music - video
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.